ЗА БИЗНЕСА

СЪБИТИЯ И КОНФЕРЕНЦИИ

Хотел ЛИОН Боровец предлага изключителни условия за бизнес срещи в близост до град София (60 км.), отличен избор за международни и национални прояви. Хотелът разполага с две конферентни зали – зала „Лион”, с максимален капацитет 100 души и зала „Боровец”, с максимален капацитет 150 души. Помещенията са с естествена светлина, разполагат и с щори за затъмнение при необходимост. Техническото оборудване включва: безжичен интернет, озвучаване с безжични микрофони, мултимедия, флипчарт.

За контакти с отдел събития: +359 885 700 345

ЗА ДЕЦАТА

ОТКРИТ И ЗАКРИТ ДЕТСКИ КЪТ

За най-малките ни гости, обичащи игрите на открито, в сянката на боровата гора Хотел Лион Боровец разполага с външен детски кът с катерушки, приказни къщички и пейки за рисуване и пикник. Чудесно оборудваният ни детски кът в хотела, им предоставя възможност за забавни игри и творчество независимо от атмосферните условия.

За да не ви липсва нищо

ДРУГИ УСЛУГИ

На територията на хотела ще откриете – магазин за козметика, сувенири, опаковани храни, Билярд, Тенис на маса, Сейф на рецепция, Паркинг, Ски гардероб, Съхранение на собствено ски оборудване, Безплатен транспорт до ски лифт и обратно, Интернет в общи части на хотела, Пране и гладене.