ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ЕДНА ПЕРФЕКТНА ПОЧИВКА

Lion Hotel Bansko

Четири звездният хотел Лион Банско предоставя на своите гости отлични възможности за релакс, спорт и туризъм, сред невероятната природа и тишина на Пирин планина.

За Вашия приятен престой, хотелът предлага  богата гама от услуги – релаксиращи  процедури, просторена за релакс, ресторант с неустоимо вкусни предложения и уютен бар.

 Хотелът разполага със 190 стаи в различни категории, подходящи, както за семейна, така и за активна спортна почивка: единични стаи, двойни стаи, фамилни стаи и луксозни апартаменти, предлагащи комфорт и уединение по време на вашия престой.

Стаи

Ексклузивно Изживяване

АЛПИЙСКИ АПАРТАМЕНТ

Хотел Lion Bansko ви предоставя невероятната възможност да прекарате почивката си потопени в изключителния лукс и планински уют на своя Алпийски апартамент. Мезонетът е просторен и с невероятна панорамна гледка, снабден с всички необходими удобства за да задоволи и най-високите очаквания.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Услуги

На територията на хотела, не се допускат домашни животни!

Грижа за Вас

Relax

Времето сред природата е чудесна възможност за почивка, но още по-приятно е след това да се отдадете на пълна почивка в  модерно проектираната зона за релакс на хотел Лион Банско. Богатата гама от процедури, ще ви заредят с положителна енергия и отлично настроение.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ЗАВЕДЕНИЯ

Ресторанти & Бар

Още с влизането в хотел Лион Банско, ще усетите уютната атмосфера на нашия отлично зареден Лоби бар. В основния ресторант на хотела имате възможност да опитате прясно приготвена храна на бюфет с различни кулинарни специалитети от българската и интернационалната кухня.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Банско

Банско е световноизвестен зимен курорт. Банско се намира в подножието на планината Пирин. Близо до града започва националният парк Пирин. Климатът е планински и позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина обезпечава отличните условия за професионален и любителски ски спорт. В Банско има 56 км ски трасета, които са отлично обработени, а ски сезонът е гарантиран от декември до май благодарение на 30 оръдия за изкуствен сняг Techno Alpin. Ски центърът предлага и 16 км ски път, оборудван с машини за изкуствен сняг и осветление, свързващ високите части на курорта с града.

Функционират още кабинкова въжена линия за 8 души, пет 4-седалкови лифта модел Doppelmayer, един 3-седалков лифт Poma, шест ски влека и десет детски ски. Най-високата точка на ски центъра е 2560 м, а най-ниската 1000 м, като общата дължина на пистите и ски пътищата е 56 км. От тях за начинаещи 35%, 40% за напреднали и 25% за опитни скиори и сноубордисти. Оборудвани с машини за изкуствен сняг са 80% от трасетата.