ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ЕДНА ПЕРФЕКТНА ПОЧИВКА

Lion Hotel Sunny Beach

Хотел Лион Слънчев бряг е разположен в  близост до пясъчния плаж на едноименния курорт, което го превръща в идеално място за лятна ваканция.

 Тук можете да прекарате времето си с екзотичен коктейл в ръка край басейна на хотела или да се насладите на най-просторната пясъчна ивица на Черноморието.

Хотелският комплекс разполага с основен ресторант, предлагащ закуска и вечеря на бюфет.

Можете да се възползвате и от голямо разнообразие от вкусни ястия по меню, а лоби барът на хотела работи от ранна утрин до късна вечер и предлага богат избор от напитки.

Стаи

Услуги

На територията на хотела, не се допускат домашни животни!

ЗАВЕДЕНИЯ

Ресторант & Бар

Нашите гости имат възможстта да се насладят  на нашият отлично зареден бар на басейна и изобилието и модерната и стилна атмосфера на основният ресторант на хотела.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

к.к. Слънчев Бряг

Слънчев бряг е най-големият български курорт, който се намира в южната част на българската черноморска ривиера на територията на Община Несебър.

Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта граничи с град Свети Влас. Южната му част опира в разположения на полуостров древен град Несебър.

Климатът е морски – мека зима и сухо и горещо лято, отличава се със 1700 слънцечаса от май до октомври. Ободряващият планински въздух от близките склонове на Стара планина и морският бриз, освежават сухите и горещи дни и правят нощите приятни и прохладни.

Слънчев бряг е едно от редките места по Черноморието, където все още могат да се видят естествени пясъчни дюни, в които виреят над 16 вида редки растения.Плажът на курортния комплекс е от ситен жълто-златист пясък, морското дъно е с много лек наклон и е удобно за къпане.

Слънчев бряг е носител на престижното отличие „Син флаг”.